Najwa Latif Dan Sahabat…

Najwa latif, penyanyi najwa latif, suara najwa latif, peminat najwa latif,

Assalamualaikum wbt & Selamat sejahtera.

Salam Hujung Minggu…

Pagi tadi bersantai sekeluarga sambil memantau anak-anak melayari internet. Anak-anak ni kalau hendak dihalang untuk tidak mendekati atau melayari internet termasuk laman-laman sosial sepenuhnya memang tak boleh sebab ini dah memang menjadi satu kepentingan zaman dia orang… generasi IT. Nanti takut pula menjadi seperti katak bawah tempurung.. kesian. Selagi mana mampu dipantau anak-anak ni dalam dunia IT, in shaa Allah akan tetap pantau untuk kebaikan masa depan mereka.

Pilihan utama mereka ni tidak lain ialah “You tube”.. sketsa lawak dan muzik, hasil perkongsian informasi kawan-kawan mereka di sekolah. Baru aku terperasan dah bermacam-macam genre muzik ada waktu sekarang ni. Ada yg sempoi, kelakar, gedik dan yang aku rasakan pelik-pelik pun ada… Apa pun ianya menghiburkan.

Najwa latif
Ihsan Google : NAR Records 

Diantara artis penggiat industri seni, apa yang selalunya menarik perhatian aku sejak dari dahulu ialah artis penghibur yang menyanyi sambil bermain instrument muzik terutamanya gitar... Bila menonton sekeluarga, Najwa Latif menjadi salah seorang pilihan aku masa kini. Penerampilannya sempoi, musiknya ringan, suaranya pun menarik dan video klipnya juga sempoi…

Jadi nak kena juga cari kod gitar lagunya nanti untuk hiburan keluarga. Ibarat kata UAI "main gitar jangan sampai jadi najis..." Sekarang pun tak macam dulu, nak cari kod gitar atau apa pun boleh tanya je kat “Tok Google”.. tak perlu nak mainkan lagu sampai berpuluh-puluh kali untuk curi kod tu hahaa..

Oleh itu, aku tujukan lagu ini buat sahabat-sahabat blogger aku semua yang sempoi juga. Terima kasih diatas persahabatan semua.

Semoga sentiasa ceria…

Jom relax sini  sekejap layan lagu...


Salam Hormat, Salam Berkat.     

COMMENTS

BLOGGER: 1
Loading...
Name

Blogging,131,Durex,2,ECERDC,18,Ekspresi,127,English,22,Familia,37,Fesyen,8,Foodie,45,Gadget,11,Hartanah,15,Hiburan,36,Informasi,112,Intervensi,28,INTI,40,Keusahawanan,44,Komuniti,44,Lazada,3,Lifestyle,155,MDEC,4,Motivasi,128,Movie,14,Nippon Paint,13,Penghargaan,59,Perawatan Islam,13,Portfolio,51,RWGenting,29,Sosio-Pendidikan,113,Sunway,13,Teater,6,Travelog,20,Umrah Dan Haji,3,WAO,4,Wellness,21,
ltr
item
Khir Khalid: Najwa Latif Dan Sahabat…
Najwa Latif Dan Sahabat…
Najwa latif, penyanyi najwa latif, suara najwa latif, peminat najwa latif,
http://3.bp.blogspot.com/-it5R5dYQ_80/UlEWPwroPqI/AAAAAAAADzw/_IeLvB7I_-Y/s400/Najwa-Latif.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-it5R5dYQ_80/UlEWPwroPqI/AAAAAAAADzw/_IeLvB7I_-Y/s72-c/Najwa-Latif.jpg
Khir Khalid
http://www.khirkhalid.com/2013/10/sahabat.html
http://www.khirkhalid.com/
http://www.khirkhalid.com/
http://www.khirkhalid.com/2013/10/sahabat.html
true
802458514418007866
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy