Masalah Problem...

Assalamualaikum w.b.t & Selamat Sejahtera Malam tadi aku berhasrat untuk menyertai segmen Pencarian Bloglist 4 Bulan By Kathy R'...

Assalamualaikum w.b.t & Selamat Sejahtera

Malam tadi aku berhasrat untuk menyertai segmen Pencarian Bloglist 4 Bulan By Kathy R'Bain. Malangnya aku menghadapi satu masalah yang aku pun tidak pasti apa puncanya. Setiap kali aku masukkan koding yang diberikan, pasti akan keluar perkatan "Your HTML cannot be accepted. Tag is not closed : DIV"...


Apakah maksudnya ini... Bila aku cuba preview, segala apa yang ada di side bar aku semuanya tidak muncul. Cer tengok gambar dibawah ni, belah kanan (sidebar) aku kosong kan?..


Bila diperiksa, baru aku perasan yang sidebar aku semuanya dah lari ke bawah ruang komen. Tetapi bila aku publish dan "view blog" secara keseluruhan, apa yang ada di sidebar aku semuanya hilang.. langsung tak muncul..


Apa yang aku pasti, permasalahn ini bukan berpunca dari koding yang ada tetapi sesuatu "setting" pada blog yang aku pun tak pasti. Sebenarnya ia pernah terjadi satu masa dulu sewaktu aku menyertai segmen Mini Giveaway Birthday ieta (sila klik SINI) dan beberapa segmen lain yang terpaksa aku batalkan hasrat untuk menyertainya disebabkan masalah ini. Namun ia tidak terjadi kepada semua, ada pulak segmen yang ok je..

Di sini aku ingin memohon maaf kepada blogger Kathy R'bain kerana tidak dapat menyertai segmen beliau selagi masalah ini tidak dapat diselesaikan. Kepada yang mengetahui apa puncanya masalah ini, mohon diberi bantuan dan penjelasan terhadap kemuskilan ini sekiranya sudi... 

Terima kasih


Salam Hormat, Salam Berkat.


COMMENTS

BLOGGER: 28
Loading...
Name

Blogging,132,Durex,2,ECERDC,19,Ekspresi,127,English,35,Familia,37,Foodie,45,Gadget,12,Hartanah,17,Hiburan,36,Informasi,122,Intervensi,50,INTI,46,Keusahawanan,53,Komuniti,40,Lazada,3,Lifestyle,174,MDEC,4,Motivasi,134,Movie,14,Nippon Paint,13,Penghargaan,59,Perawatan Islam,13,Portfolio,56,RWGenting,29,Sosio-Pendidikan,134,Sunway,24,Teater,6,Travelog,21,Umrah Dan Haji,3,WAO,4,
ltr
item
Khir Khalid: Masalah Problem...
Masalah Problem...
http://1.bp.blogspot.com/-FHbv0iXhxQQ/Urofn5amMCI/AAAAAAAAEeY/Pnu4h1WZTdg/s400/1497539_755655221115771_1755564173_n.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-FHbv0iXhxQQ/Urofn5amMCI/AAAAAAAAEeY/Pnu4h1WZTdg/s72-c/1497539_755655221115771_1755564173_n.jpg
Khir Khalid
http://www.khirkhalid.com/2013/12/masalah-problem.html
http://www.khirkhalid.com/
http://www.khirkhalid.com/
http://www.khirkhalid.com/2013/12/masalah-problem.html
true
802458514418007866
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy