Kenangan Sepetang Bersama Blogger 2014

Sepetang Bersama Blogger, SBB, #sbb, Blogger Malaysia, Blogger Asia Tenggara

Sepetang Bersama Blogger & Yeos - SBB2014, pastinya sudah diketahui kebanyakan blogger-blogger di tanah air kita. Alhamdulillah… aku berpeluang menghadiri majlis perjumpaan mega blogger Asia Tenggara ini yang berlangsung di Saloma Bistro, Jalan Ampang pada 8 March 2014.


Sepetang Bersama Blogger 2014


Ia adalah acara perjumpaan blogger yang pertama kali aku sertai sepanjang berkecimpung dalam dunia berblog. Aku bersyukur kerana dapat menimba ilmu melalui perkongsian dari blogger-blogger berpengalaman disamping berpeluang menambah kenalan dan mengeratkan jaringan silaturrahim sesama blogger di Malaysia ini.

Tidak kurang juga, hadiah-hadiah yang ditawarkan sepanjang majlis pun cukup menyengat! Phewww... Ipad Mini, Iphone 5s dan bermacam-macam lagi… tapi sayang… satu ‘lucky draw’ pun tak mengena kat aku huhu..


Gambar Majlis Sepetang Bersama Blogger Dan Yeos 2014


Di sini, aku abadikan beberapa gambar sepanjang majlis Sepetang Bersama Blogger Dan Yeos 2014 sebagai penghargaan dan kenangan…

Team Denaihati bersama duta produk Ephyra (Norman & Memey)
Blogger terhebat Malaya - Sepetang Bersama Blogger 2014
Kenangan bersama blogger-blogger terhebat Malaya
Pengasas Denaihati Sepetang Bersama Blogger 2014
Teruja dapat bergambar & bersalaman dengan pengasas Denaihati - Tuan Haji Amir Hassan
Hasrul Hassan, Sepetang Bersama Blogger 2014
Kenangan bersama Sifu Blogspot - hasrulhassan.com
Aku Penghibur - Sepetang Bersama Blogger 2014
Selfie bersama Acik - blogger 'Lifestyle blog' terbaik Malaysia MSMW 2014 - akupenghibur.com ... yeah!
Blogger shakiddo.com - Sepetang Bersama Blogger 2014
Bro Kid - blogger shakiddo.com
Blogger Nurmisnan -  Sepetang Bersama Blogger 2014
Blogger Nurmisnan - kongsibersamanora.blogspot.com
Blogger Mawardi Yunus - Sepetang Bersama Blogger 2014
Blogger mawardiyunus.com
Sepetang Bersama Blogger 2014
Suami isteri blogger ni... shamphotography.com & vitamin4kesihatan.com

Semangat ber’selfie’ jugak aku ni eh.. hohoho.. :D :D

Meja kami.. no 25...

Kalau nak diikutkan, ramai yang aku tak sempat nak bergambar. Nak berborak pun rasa macam tak cukup mulut nak bercakap. Maklumlah… 300 orang blogger tu bro. Memang tak terkejar semuanya. Ampun dan maaf sekiranya ada sesiapa yang tersinggung atau tak berkesempatan untuk bersua.


Penghargaan Sepetang Bersama Blogger Dan Yeos 2014


Kesempatan ini juga aku ucapkan penghargaan dan tahniah kepada team Denaihati Network diatas penganjuran majlis gilang gemilang Sepetang Bersama Blogger Dan Yeos 2014 yang cukup meriah dan penuh dengan kenangan manis ini. Semoga hubungan persaudaraan dan persahabatan yang kita jalinkan ini terus berkekalan dengan sepenuh keberkatan Allah swt… aamiin.

In shaa Allah.. tahun depan aku join lagi eh… J J


Salam Hormat, Salam Berkat.
Khir Khalid


COMMENTS

BLOGGER: 118
Loading...
Name

Blogging,132,Durex,2,ECERDC,19,Ekspresi,127,English,35,Familia,37,Foodie,45,Gadget,12,Hartanah,17,Hiburan,36,Informasi,122,Intervensi,50,INTI,46,Keusahawanan,53,Komuniti,40,Lazada,3,Lifestyle,174,MDEC,4,Motivasi,134,Movie,14,Nippon Paint,13,Penghargaan,59,Perawatan Islam,13,Portfolio,56,RWGenting,29,Sosio-Pendidikan,134,Sunway,24,Teater,6,Travelog,21,Umrah Dan Haji,3,WAO,4,
ltr
item
Khir Khalid: Kenangan Sepetang Bersama Blogger 2014
Kenangan Sepetang Bersama Blogger 2014
Sepetang Bersama Blogger, SBB, #sbb, Blogger Malaysia, Blogger Asia Tenggara
http://3.bp.blogspot.com/-cx_n1lybg7g/UxvkIPjIVwI/AAAAAAAAFIk/bisLBMo6kLQ/s1600/1780654_799204143427545_962205165_n.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-cx_n1lybg7g/UxvkIPjIVwI/AAAAAAAAFIk/bisLBMo6kLQ/s72-c/1780654_799204143427545_962205165_n.jpg
Khir Khalid
http://www.khirkhalid.com/2014/03/kenangan-sepetang-bersama-blogger-2014.html
http://www.khirkhalid.com/
http://www.khirkhalid.com/
http://www.khirkhalid.com/2014/03/kenangan-sepetang-bersama-blogger-2014.html
true
802458514418007866
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy