Rabu Tanpa Kata #16

Assalamualaikum w.b.t & Selamat Sejahtera

Baju terbaik untuk abang-abang suami pilihan Rabu Tanpa Kata.. awesome!!.. :D


Salam Rabu... Semoga ceria selalu.. :D


74 comments:

  1. woowww... untunglah~~ hehehe

    ReplyDelete
  2. kalau yang ada lebih dari satu isteri, i love my awesome wives...ha ha ha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahh hebat.. lagi stylo mcm tu.. bangga je si suami tu jenjalan dgn baju 'awesome wivesss' tu hahaa.. :D :D

      Delete
  3. Wah wah hihi.
    Untuk suami tak de haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab ni blog si somi so dedicayed for isteri ler haha

      Delete
    2. Utk suami, isteri lah yg kena carikan hehee.. :D

      Delete
  4. bagus tuu.. hihi.. kadang2 kesian tau dekat wife asik tinggal dekat rumah je. then husband xappreciate pon wife punya hardwork

    ReplyDelete
  5. Saya nak baju "I love my father's wife" atau "I love my mother's husband" sebab saya belum kawen hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahh menarik tu.. pasti ayah & mak suka je tengok.. :)

      Delete
  6. Baju ni bukan untuk saya.. x kawen lg.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je beli stand by utk pakai lepas kawen.. pasti wife lagi cair hehee.. :D

      Delete
  7. salam rabu.. memang terbaik baju tu.. semoga ceria selalu.. h12,laneige,churp2,h12..

    ReplyDelete
  8. wah, boleh beli tuk en suami ni...hehe

    ReplyDelete
  9. siapakah isteri yg bertuah tu agaknya..hehe..*tengah berangan ni..

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum khir. wahh cantik baju ni. agak-agak suami nak pakai ke idok. hiewhiew ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa.. pakai kat umah je kot Sheila.. :D :D

      Delete
  11. wah...siapelah isteri yg bertuah tu...

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum,,,,
    waahhhhh..... i loike! :)

    ReplyDelete
  13. Kat mana bole dpt baju ni??...nak suruh Mr Hubby pakai selalu...salam rabu Khir :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cer cari kat hypermarket.. ada lelong lagi hahaa.. :D :D

      Delete
  14. memang terbaik la baju tu..salam rabu en.khir

    ReplyDelete
  15. bangga jap kalau somi pakai baju ni..senyum sampai telinga..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg bangga kan.. pasti akan lebih syng suami kan.. syyngggg abang.. :D :D

      Delete
  16. hihihihihihi..semua suami kne pkai tu..:)

    ReplyDelete
  17. I love my wife too....opsss, lupa aku belum ada wife lagi..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh beli je, stand by utk pakai lepas kawen.. sure wife lagi cair kat ko Strider hahaa.. :D

      Delete
  18. Auwww. ( Mesti para wife cakap gitew sambil sorok muka ).

    ReplyDelete
  19. lepas nie kena tukar design.. "saya sayang bini saya..." baru la malaysia... :-) salam rabu tuan khir...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa.. betul2 tu.. baru lagi jelas kan hahaa.. Salam Khamis MC.. :D

      Delete
  20. Replies
    1. Hahaa.. mau tak seronoknya baju cenggitew.. :D :D

      Delete
  21. Salam Rabu...Khir
    punya lah seronok hingga x terucap ngan kata...kalau en.cyg pakai nie

    ReplyDelete
  22. Salam...klau ayah yg pakai, mesti mak kembang semangkuk..ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahh.. pasti lagi romantis tu Ana.. romantika d' amor hehee.. :D

      Delete
  23. hahha.. sapa x sayang bini oi...

    ReplyDelete
  24. Boleh tempah sehelai ni...hehe

    ReplyDelete
  25. Cantik..tapi kalau black lagi cantik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Black lagi nampak macho pemakainya tu.. :D

      Delete
  26. Tracking bucksense aje ada..yang lain server closed..

    ReplyDelete
  27. Uisssh..haha...tanak la bg encik hubby pakai... Segan kitewww haha :-P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa.. nnti semua org tengok baju hubby & tengok nurul.. mmg segan gitewww.. :D :D

      Delete
    2. Haha... Tengok lelebih kang, jeles plak encik hubby.... Haaa.. Nampak tak? :-D :-D

      Delete
  28. salam khamis khir.. 2edu uk, 2 h12, 1 visa..

    ReplyDelete
  29. kembang dan berbungalah hati para isteri kalau suami mereka pakai baju ni... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hati kembang setaman & senyum smpi ke telinga lah hehee.. :D

      Delete
  30. Moga semua isteri-isteri melakukan yang terbaik untuk suami, begitu sebaliknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bersama2 membina keharmonian yg diberkati, in shaa Allah.. aamiin.. :)

      Delete
  31. kembang hati si isteri...

    ReplyDelete
  32. agak2 klua g jln2 hus guna tshirt ni mesti si isteri hati bunga2 je...hikhik...

    ReplyDelete
  33. mesti wife bangga je jalan sebelah Khir...hehehe

    ReplyDelete
  34. Suka la bini camni...ekekekekekekeke.... :D

    ReplyDelete
  35. Kt mana de jual.ni.. Nak beli gak... Hehe

    ReplyDelete

Powered by Blogger.