Penghargaan Blogger Mesra April 2014

Assalamualaikum w.b.t & Selamat Sejahtera Melangkah masuk ke gerbang Mei penuh semangat dan meninggalkan April penuh kenangan… ...

Assalamualaikum w.b.t & Selamat Sejahtera

Melangkah masuk ke gerbang Mei penuh semangat dan meninggalkan April penuh kenangan…

Entri pertama di bulan Mei 2014… Penghargaan terima kasih aku kalungkan buat ‘Blogger Mesra April 2014’, yang senantiasa sudi bertandang meninggalkan jejak beramah mesra dengan komen-komen yang membina dan mencerna minda seluruh pembaca blog ini. Terima kasih!


Kali ini aku telah menukar tajuk komentator ‘Ekspresi Terhebat’ kepada yang aku rasakan lebih waras… lebih mesra… ‘Blogger Mesra’. Amat bersesuaian bila difikirkan yang perkataan ‘Terhebat’ tu ada macam tak kena je… Terhebat macam Superman atau Wonderwoman lah pulak… :D

Justeru, kepada yang belum mengenali 'Blogger Mesra April 2014' ini, sudi-sudilah berkunjung berkongsi ilmu dan bertukar-tukar pandangan melalui link-link dibawah…

Pha Is

RDZ Z
www.myblogsantai.blogspot.com
www.bsbloglist.blogspot.com


nOesuhaimi
www.alyadina.blogspot.com

Muhammad Khairuddin Lim
www.kakitravelkhairuddin.blogspot.com

Nurul Hidayah
www.nurulhidayahdiary.blogspot.com

Kathy R’bain
www.coretanhatikathy.blogspot.com
www.resipidarihati.blogspot.com
www.marzadalia.blogspot.com

Sobri Yaacob
www.akusobriyaacob.blogspot.com
www.panduan-tips-petua.blogspot.com

Yana Yani
www.iamaproudmama.blogspot.com

Niesa
www.niesa-lovecrew.blogspot.com

Tetamu Istimewa
www.mieadham86.blogspot.com


Terima kasih juga kepada sahabat yang tidak tersenarai namun tetap sudi menyumbang pendapat dan beramah mesra. Silaturrahim dan kemesraan anda semua akan senantiasa aku hargai. Juga kepada ‘silent readers’ pembaca yang dihormati. Tanpa kehadiran semua serta kesudian berkongsi entri di alam maya, manalah mungkin blog personal picisan ini mampu merasai statistik pengalaman menerima hampir 4 ribu pengunjung sehari pada bulan April 2014. Satu sokongan ukhwah yang amat aku hargai… Alhamdulillah.

Terima kasih kepada anda semua!!!


Salam Hormat, Salam Berkat.



COMMENTS

BLOGGER: 51
Loading...
Name

Blogging,131,Durex,2,ECERDC,18,Ekspresi,127,English,24,Familia,37,Fesyen,8,Foodie,45,Gadget,11,Hartanah,15,Hiburan,36,Informasi,114,Intervensi,28,INTI,40,Keusahawanan,46,Komuniti,44,Lazada,3,Lifestyle,157,MDEC,4,Motivasi,128,Movie,14,Nippon Paint,13,Penghargaan,59,Perawatan Islam,13,Portfolio,51,RWGenting,29,Sosio-Pendidikan,114,Sunway,15,Teater,6,Travelog,20,Umrah Dan Haji,3,WAO,4,Wellness,21,
ltr
item
Khir Khalid: Penghargaan Blogger Mesra April 2014
Penghargaan Blogger Mesra April 2014
https://1.bp.blogspot.com/-zXGqetN0vwQ/U2Hqr7QREhI/AAAAAAAAF1s/1NFOqZZcZiM/s1600/923226_829606793720613_3144948710562965228_n.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-zXGqetN0vwQ/U2Hqr7QREhI/AAAAAAAAF1s/1NFOqZZcZiM/s72-c/923226_829606793720613_3144948710562965228_n.jpg
Khir Khalid
http://www.khirkhalid.com/2014/05/penghargaan-blogger-mesra-april-2014.html
http://www.khirkhalid.com/
http://www.khirkhalid.com/
http://www.khirkhalid.com/2014/05/penghargaan-blogger-mesra-april-2014.html
true
802458514418007866
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy