Unplugged Bersama Avril Lavigne

Avril Lavigne, lagu avril lavigne, avril pujaan, penyanyi pujaan, penyanyi avril lavigne, gitar avril lavigne, avril di malaysia, avril lavigne yang sempoi

Unplugged bersama Avril Lavigne. Lain macam je tajuk tu… Mendengar pilihan lagu-lagu pilihan anak-anak dihari minggu. Pelbagai genre sama ada yang boleh didengar atau yang sukar untuk dicerna minda. Ada juga jenis lagu yang langsung tak boleh ‘feel’ untuk mendapatkan kod gitarnya… tak indie bro!... Mungkin disebabkan faktor umur juga kot.. :D


Namun bagi aku, rentak alternatif punk rock nyanyian Avril Lavigne adalah antara seleksi lagu-lagu antarabangsa pilihan. Dari aspek instrumen, aku seronok menikmati adunan rentak (beat) serta petikan dan ‘strumming’ gitar untuk lagu-lagunya. Sangat menarik jika dimainkan secara akustik atau ‘unplugged’…  Simple tetapi bertenaga… \m/

Jom relax jap, layan jamming unplugged... ada sesiapa yang ber ‘jamming’ di hari minggu ni?

Avril Lavigne - PUSH




Salam ceria hari minggu kepada anda semua... J


COMMENTS

BLOGGER: 36
Loading...
Name

Blogging,131,Durex,2,ECERDC,18,Ekspresi,127,English,24,Familia,37,Fesyen,8,Foodie,45,Gadget,11,Hartanah,15,Hiburan,36,Informasi,114,Intervensi,28,INTI,40,Keusahawanan,47,Komuniti,44,Lazada,3,Lifestyle,157,MDEC,4,Motivasi,128,Movie,14,Nippon Paint,13,Penghargaan,59,Perawatan Islam,13,Portfolio,52,RWGenting,29,Sosio-Pendidikan,115,Sunway,16,Teater,6,Travelog,20,Umrah Dan Haji,3,WAO,4,Wellness,21,
ltr
item
Khir Khalid: Unplugged Bersama Avril Lavigne
Unplugged Bersama Avril Lavigne
Avril Lavigne, lagu avril lavigne, avril pujaan, penyanyi pujaan, penyanyi avril lavigne, gitar avril lavigne, avril di malaysia, avril lavigne yang sempoi
http://2.bp.blogspot.com/-Zc6ogAA-NIw/U2W9GGr4pfI/AAAAAAAAF3w/1SFSoolok7U/s1600/Music_Avril_Lavigne_Blonde_Guitar_Concert_Microphone_Warm_48954_detail_thumb.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-Zc6ogAA-NIw/U2W9GGr4pfI/AAAAAAAAF3w/1SFSoolok7U/s72-c/Music_Avril_Lavigne_Blonde_Guitar_Concert_Microphone_Warm_48954_detail_thumb.jpg
Khir Khalid
http://www.khirkhalid.com/2014/05/unplugged-bersama-avril-lavigne.html
http://www.khirkhalid.com/
http://www.khirkhalid.com/
http://www.khirkhalid.com/2014/05/unplugged-bersama-avril-lavigne.html
true
802458514418007866
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy