Kenangan Iftar Bersama Blogger 2014

Kenangan Iftar Bersama Blogger 2014, IBB2014,

Iftar Bersama Blogger 2014 - #IBB2014, merupakan satu kenangan yang amat berharga buat aku sebagai blogger dibulan Ramadhan 2014 ini. Majlis ini telah berlangsung pada Sabtu (19/7/2014) bertempat di Saloma Bistro, Jalan Ampang.

Kenangan Iftar Bersama Blogger 2014

Iftar Bersama Blogger 2014


Aku dan isteri tiba sekitar jam 5:15 petang lengkap berpakaian ala-ala Arab selaras dengan tema 'Arabian Night' majlis Iftar Bersama Blogger 2014 ini. Memang ramai blogger-blogger yang jadi pak dan minah Arab. Aku je yang tak macam pak Arab… bila tengok balik gambar-gambar yang ada, dah macam ustaz pulak aku ni… macam penyanyi nasyid pun ada huhu…

Kenangan Iftar Bersama Blogger 2014

Antara blogger yang awal tiba ialah Bro Framestone, Kamarul dan Eyriqazz. Sempat bersembang sebelum majlis bermula. Sembang dengan Bro Framestone... rupanya sebelum ni, Bro pernah tinggal berdekatan dengan rumah aku. Dekat tahap boleh jalan kaki je. Tetapi kini Bro sudah berpindah, namun masih di sekitar kejiranan yang sama. Wahh.. dah ada geng blogger yang boleh nak diajak mengetih kat Bandar Tasik Puteri ni hehee... :D

Apa pun, aku bersyukur kerana dapat mengenali lebih ramai sahabat blogger di majlis iftar seperti ini. Walaupun ada diantaranya yang sudah aku kenal sewaktu majlis SBB & Yeos 2014 dan acara lain yang pernah aku sertai, namun ada juga yang baru berkenalan. Paling best bila dapat mengenali tuan punya blog yang sebelum ini pernah aku tahu, tetapi tak pernah kenal rupa tuannya. Alhamdulillah… bertambah lagi kenalan rakan-rakan blogger Malaysia.

Gambar-Gambar Kenangan Iftar Bersama Blogger 2014


Kenangan Iftar Bersama Blogger 2014
Bro Kid... antara sahabat blogger terawal yang aku kenali dalam dunia berblog
Kenangan Iftar Bersama Blogger 2014
Eizil, Eyriqazz, Halim Brothers dan Nadia Johari
Kenangan Iftar Bersama Blogger 2014
Hazman Fadzil
Kenangan Iftar Bersama Blogger 2014
Mawardi Yunus
Kenangan Iftar Bersama Blogger 2014
Kamil Salleh
Kenangan Iftar Bersama Blogger 2014
Bersama Tuan Haji Amir - Pengasas Denaihati Network
Kenangan Iftar Bersama Blogger 2014
Bersama salah seorang pemenang pakaian terbaik IBB 2014... 
Kenangan Iftar Bersama Blogger 2014
Bersama blogger-blogger kacak & comel-comel... :D
Kenangan Iftar Bersama Blogger 2014
Lagi bersama blogger hebat yang kacak dan comel
Kenangan Iftar Bersama Blogger 2014
Gambar kenangan blogger-blogger Malaysia 
Kenangan Iftar Bersama Blogger 2014
Wefie Iftar bersama Blogger Malaysia... cayalah bro Kid.. :D

Penghargaan Iftar Bersama Blogger 2014


Penghargaan terima kasih aku ucapkan buat team Denaihati Network dan Al-Ansar Health Sdn Bhd diatas peluang berbuka puasa dalam majlis Iftar Bersama Blogger 2014 yang penuh ilmu, keceriaan serta kenangan manis ini. Terima kasih buat 'puan mem' tercinta yang sudi tolong ambil gambar, juga buat sahabat blogger yang bersama-sama meluangkan masa beramah mesra. Ampun dan maaf aku pinta sekiranya ada salah dan silap yang berlaku. Sesungguhnya aku hanyalah insan biasa yang tidak lari dari kesilapan... 

Akhir kata, semoga ikatan silaturrahim yang terjalin sesama kita semua terus berkekalan dengan sepenuh kebaikan serta keberkatan yang berpanjangan… aamiin.


Salam Hormat & Salam Ceria

Khir Khalid      


COMMENTS

BLOGGER: 94
Loading...
Name

Blogging,131,Durex,2,ECERDC,18,Ekspresi,127,English,24,Familia,37,Fesyen,8,Foodie,45,Gadget,11,Hartanah,15,Hiburan,36,Informasi,114,Intervensi,28,INTI,40,Keusahawanan,46,Komuniti,44,Lazada,3,Lifestyle,157,MDEC,4,Motivasi,128,Movie,14,Nippon Paint,13,Penghargaan,59,Perawatan Islam,13,Portfolio,51,RWGenting,29,Sosio-Pendidikan,114,Sunway,15,Teater,6,Travelog,20,Umrah Dan Haji,3,WAO,4,Wellness,21,
ltr
item
Khir Khalid: Kenangan Iftar Bersama Blogger 2014
Kenangan Iftar Bersama Blogger 2014
Kenangan Iftar Bersama Blogger 2014, IBB2014,
http://3.bp.blogspot.com/-CaS8IzdYsQA/U8ypaKHzCVI/AAAAAAAAG1I/RPgOMJ1tzC4/s1600/20140719_212739.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-CaS8IzdYsQA/U8ypaKHzCVI/AAAAAAAAG1I/RPgOMJ1tzC4/s72-c/20140719_212739.jpg
Khir Khalid
http://www.khirkhalid.com/2014/07/kenangan-iftar-bersama-blogger-2014.html
http://www.khirkhalid.com/
http://www.khirkhalid.com/
http://www.khirkhalid.com/2014/07/kenangan-iftar-bersama-blogger-2014.html
true
802458514418007866
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy