The Versatile Blogger Award

The versatile blogger award ... blogger-blogger yang versatile dan aku juga dikira salah seorang daripadanya ahahaa. Award ini telah aku te...

The versatile blogger award... blogger-blogger yang versatile dan aku juga dikira salah seorang daripadanya ahahaa. Award ini telah aku terima daripada sahabat blogger Acik Idah yang garang dan tegas… Haaa... kalau nak tahu kenapa garang dan tegas ada diceritakan 7 fakta tentang dirinya di >>>> SINI.

Terima kasih Acik Idah kerana sudi tag untuk segmen The Versatile Blogger Award ini ye. J

The Versatile Blogger Award

Rules: 
Thanks the person who nominate you
Provide a link to the person’s blog
Write 7 facts about yourself
Nominate 15 blogger to the Versatile Blogger Award

7 Fakta Tentang Diri Khir Khalid


1. Seorang yang budiman.. eh.. tak malu puji diri sendiri pulak.. :D
2. Meminati seni, kesusasteraan dan menghargai segala unsur kesenian
3. Biasa-biasa je.. easy going, mudah berkawan tetapi ada prinsip sendiri.
4. Suka melihat sesuatu perkara dari beberapa dimensi dan perspektif yang berbeza.
5. Meminati hoki lebih dari bola sepak… sekadar menjadi penonton je..
6. Boleh dikatakan hard working juga lah.. huh.. puji diri sendiri lagi…
7. Seorang yang cintakan kedamaian… :D

Jenuh juga nak memikir sampai 7 fakta tu, ditambah lagi nak tag sampai 15 orang blogger pulak huhu.. Walaupun ramai yang aku kenal dah ditag. Aku senaraikan juga di sini dan terpulanglah sama-ada nak buat atau pun tidak… aku ok je.. :D


Mohon maaf juga kalau ada yang aku terlepas pandang dan tidak tersenarai. Kali ni aku tag semua blogger perempuan je hahaa.. Tapi kalau sesiapa juga nak menyertai amatlah dialu-alukan. Terima kasih


Salam Ceria.. 

Khir Khalid


COMMENTS

BLOGGER: 31
Loading...
Name

Blogging,132,Durex,2,ECERDC,19,Ekspresi,127,English,35,Familia,37,Foodie,45,Gadget,12,Hartanah,17,Hiburan,36,Informasi,122,Intervensi,50,INTI,46,Keusahawanan,53,Komuniti,40,Lazada,3,Lifestyle,174,MDEC,4,Motivasi,134,Movie,14,Nippon Paint,13,Penghargaan,59,Perawatan Islam,13,Portfolio,56,RWGenting,29,Sosio-Pendidikan,134,Sunway,24,Teater,6,Travelog,21,Umrah Dan Haji,3,WAO,4,
ltr
item
Khir Khalid: The Versatile Blogger Award
The Versatile Blogger Award
http://2.bp.blogspot.com/-f8GVHErf2MQ/VBSUS2S5PtI/AAAAAAAAHgk/ndIeghcToIo/s1600/versatile-blogger.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-f8GVHErf2MQ/VBSUS2S5PtI/AAAAAAAAHgk/ndIeghcToIo/s72-c/versatile-blogger.jpg
Khir Khalid
http://www.khirkhalid.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html
http://www.khirkhalid.com/
http://www.khirkhalid.com/
http://www.khirkhalid.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html
true
802458514418007866
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy