Kreativiti Mengait Yang Menambat Hati

Kreativiti seni mengait yang menarik sebagai inspirasi

Kreativiti Mengait Yang Menambat Hati - Tukar template lagi. Pilih template, adjust koding… tambah apa yang patut dan buang apa yang tak patut. Memahami bahasa HTML ni buat kepala naik biul.. lagi banyak nak difahamkan, jadi lebih banyak yang tak faham haha.

Bagi merehatkan minda yang tenat, KK nak kongsikan kreativiti mengait sebagai hiburan bersama. Mungkin juga dapat dijadikan inspirasi kepada yang berbakat dalam seni kreativiti kait-mengait sama ada untuk kegunaan sendiri atau dijadikan produk perniagaan.

Kreativiti hasil seni kait  - mengait

Kreativiti Mengait


Beberapa hari lepas KK terjumpa posting di page Fb Graffiti Kings. Ia antara page fb yang KK suka. Banyak perkongsian yang kreatif dan menarik, walaupun ada kalanya mengarut juga. 

Beberapa hari lalu, KK amat tertarik dengan apa yang dikongsikan. Lantas, KK copy gambar-gambar tersebut untuk dikongsikan pada entri kali ini. Kalau ‘mat salleh’ ni boleh menghasilkan sesuatu seperti ini, pastinya kita yang berbakat dalam mengait boleh jadikannya sebagai contoh untuk mencipta sesuatu yang di luar kotak pemikiran. Sesuatu yang menarik dan sesuai untuk dipakai setiap hari.   

Bermacam-macam ragam idea kreatif yang dihasilkan dari mengait. Ada yang comel-comel juga. Apa pun, jomlah tengok beberapa gambar yang ada. Walaupun nampak mengarut, tetapi bagi KK hasilnya sangat menarik… sempoi, ‘modern and trendy’ gitu… :D

Gambar-Gambar Seni Mengait Yang Kreatif


Kreativiti mengait
Kreativiti mengait
Kreativiti mengait
Kreativiti mengait
Kreativiti mengait
Kreativiti mengait
Kreativiti mengait
Kreativiti mengait

Mengait Satu Aktiviti Bermanfaat Kepada Yang Berminat Dan Berbakat


Sayangnya, KK tak pandai mengait. Entah betul ke tak KK sebut nama aktiviti seperti ini ‘seni mengait’… tak pernah belajar.

Oleh itu, kepada sesiapa yang berbakat, bolehlah jadikan aktiviti mengisi masa lapang. Kalau ada rakan blogger yang buat, jangan lupa update entri kalau dah siap. Pasti ada yang berminat nak beli atau membuat tempahan nanti.


Salam ceria selalu.. :D
Khir Khalid

Sumber Gambar : www.facebook.com/graffiti.kings.london


COMMENTS

BLOGGER: 41
Loading...
Name

Blogging,131,Durex,2,ECERDC,18,Ekspresi,127,English,24,Familia,37,Fesyen,8,Foodie,45,Gadget,11,Hartanah,15,Hiburan,36,Informasi,114,Intervensi,28,INTI,40,Keusahawanan,46,Komuniti,44,Lazada,3,Lifestyle,157,MDEC,4,Motivasi,128,Movie,14,Nippon Paint,13,Penghargaan,59,Perawatan Islam,13,Portfolio,51,RWGenting,29,Sosio-Pendidikan,114,Sunway,15,Teater,6,Travelog,20,Umrah Dan Haji,3,WAO,4,Wellness,21,
ltr
item
Khir Khalid: Kreativiti Mengait Yang Menambat Hati
Kreativiti Mengait Yang Menambat Hati
Kreativiti seni mengait yang menarik sebagai inspirasi
https://1.bp.blogspot.com/-cqtE41zzhL0/VJWxLQy2w1I/AAAAAAAAIsg/xeYpElISygQ/s1600/1908166_777884738927104_2624060918054807315_n.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-cqtE41zzhL0/VJWxLQy2w1I/AAAAAAAAIsg/xeYpElISygQ/s72-c/1908166_777884738927104_2624060918054807315_n.jpg
Khir Khalid
http://www.khirkhalid.com/2014/12/kreativiti-mengait-yang-menambat-hati.html
http://www.khirkhalid.com/
http://www.khirkhalid.com/
http://www.khirkhalid.com/2014/12/kreativiti-mengait-yang-menambat-hati.html
true
802458514418007866
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy