Kad Raya Aidilfitri Cik Manis Sweet

Alhamdulillah, lagi kad ucapan Hari Raya Aidilfitri saya terima dari rakan blogger yang dihormati. Kali ini kiriman Nur Inani Hazwani Zulkarnain atau lebih mesra dikenali dengan nama Cik Manis Sweet dikalangan rakan-rakan blogger. Kad ucapan ukhwah ingatan ikhlas sempena menyambut Hari Lebaran.

Kad Aidilfitri blogger Nur Inani

Kad Raya Blogger Cik Manis Sweet


Blogger Nur Inani merupakan penulis blog inanihazwani.com yang berkongsi jurnal peribadi, kekeluargaan termasuk advertorial dan review. Blog beliau juga merupakan antara yang saya gemar kunjungi kerana haaa... ia membuatkan saya rasa sentiasa muda dan bertambah muda... :D

Nur Inani seorang blogger peramah dan perkongsian beliau selain jurnal keluarga adakalanya mengingatkan kembali suasana ketika muda. (Sekarang pun tak lah tua sangat huhu). Tambahan, terdapat perkongsian beberapa resepi dengan gambar yang membuka selera. Seronok dapat mengenali beliau sebagai rakan blogger... "Mrs To Be" tau.. jangan nak macam-macam hahaa...

Jom Berkunjung Ke Blog inanihazwani.com


Justeru kepada yang belum mengenali blogger Cik Manis Sweet ini, jom berkunjung ke blog beliau melalui banner di bawah. Mudah-mudahan silaturrahim yang terjalin ini juga membawa kebaikan bersama kita semua, in shaa Allah.

Blog Cik Manis Sweet

Salam Lebaran Buat Nur Inani


Kesempatan di bulan Ramadan yang mulia ini saya juga mohon kemaafan sekiranya ada kekilafan dalam silaturrahim yang terjalin. Mohon maaf juga kerana tidak berkesempatan untuk berkiriman kad raya. Hanya artikel ini mewakili hasrat mengabadikan penghargaan ukhwah dan terima kasih ikhlas dari saya.

Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri Inani… :)


16 comments:

  1. Amboi..banyaknya kad raya.
    Meriah pak cik... :D

    ReplyDelete
  2. dah bertambah . blh la gantung raya nanti ...

    ReplyDelete
  3. BESTNYA DAPAT KAD RAYA PEMINAT...

    ReplyDelete
  4. bestnya dapat kad raya... tradisi suatu masa dahulu yang dah tak popular sekarang nie.... boleh lah gantung dekat rumah.. hehe....

    ReplyDelete
  5. Pecah kaca pecah gelas, da publish kn bls ;)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah dah sampai. Hihi. Sama sama bro KK :)

    ReplyDelete
  7. Zumal baru nak pos kad raya...

    ReplyDelete
  8. hehe...saya kenal juga cik manis sweet ni =)
    memang dia sweet kan orangnya =)

    ReplyDelete
  9. Banyak peminat juga brother KK ni yea..dapat kad raya pula tu..jeles

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah dapat kad raya dari Nani...Aikk naper kita tak dapat ni hahhaha..nak jugak la hehehe..

    ReplyDelete
  11. ingatkan kad raya dari JM kah kah kah rupanya dari Nani

    ReplyDelete

Powered by Blogger.