HADZRA WHITE : Produk Memutihkan Kulit Istimewa Berkesan

HADZRA WHITE, produk memutihkan kulit yang menjadi permintaan ramai kerana keistimewaannya yang terbukti berkesan seawal sehari penggunaannya. Pastinya dalam hati kita terutamanya wanita inginkan kulit yang putih, 'glowing', mulus, gebu dan yang sepertinya. Kulit yang putih dan berseri umpama aset yang mampu memberi keyakinan kepada diri untuk kebaikan kerjaya dan juga kehidupan.


Kelebihan Dan Keistimewaan HADZRA WHITE


Produk HADZRA WHITE didatangkan dalam bentuk kapsul dicipta khusus untuk memutih dan mencerahkan kulit kusam untuk muka dan seluruh bahagian badan.

- Memutihkan kulit
- Mengurangkan kesan parut jerawat lama dan baru.
- Menghilangkan jeragat dan bintik hitam.
- Menjaga keseimbangan dan melindungi DNA kulit.
- Mengurangkan dan menghilangkan kesan kedutan kulit.
- Menghalang pembentukan melanin, punca kulit menjadi gelap.
- Mengurangkan berat badan ( kesan Detox yang bersifat free radikal).
- Meningkatkan respon imun (Pertahanan badan).
- Membantu mengatasi kelemahan dan meningkatkan tenaga.
- Rasa yang enak daripada ekstrak buah-buahan asli.
- ANTI KANSER


Setiap 21 hari, sel kulit kita akan mati dan digantikan dengan sel kulit yang baru. Parut-parut jerawat di wajah anda selama ini adalah akibat sel-sel kulit mati tidak diperbaharui dengan sel-sel kulit yang lebih gebu, bersih, licin dan sihat.

Jangan sia-siakan sel kulit yang diperbaharui itu. Ambil kesempatan ini dengan meningkatkan kualiti sel-sel kulit yang diperbaharui menerusi bekalan vitamin secukupnya. Sel yang baik dan sihat senang menyerap nutrisi dengan baik.

HADZRA WHITE juga KAYA ANTIOKSIDAN yang mengurangkan risiko kanser, menguatkan sistem pertahanan badan, mengawal tahap kolestrol, memelihara jantung dan mencegah berat badan berlebihan.


Keistimewaan HADZRA WHITE

- Jenis isap/kemam (bawah lidah)/kunyah.
- Kesan Detox yang bersifat (Free radikal).
- Breast feeding boleh konsum HADZRA WHITE tanpa sebarang kesan sampingan.
- Kurangkan pengambilan kafien agar kesan lebih cepat. Disarankan minum 3-4 liter air putih untuk kesan yang maksimum.
- Rasa yang enak daripada ekstrak buah-buahan asli.
- Kesan dapat dilihat hanya dalam sehari. (1 day result).
- 35 kapsul dan tahan untuk sebulan.
- Formula terbaru dari Eropah dibawa ke Malaysia.
- Sesuai untuk lelaki dan wanita.
- Mudah dibawa ke mana-mana.


Hendak mendapatkan kulit yang cantik dan gebu tidak sesusah mana. Tidak perlu suntikan. Kalau nak cantik, biar rawat dari dalam, baru akan terserlah di luarannya. Berikan kulit vitamin yang diperlukan agar menjadi sihat. Kulit cantik dan gebu bermula dari kulit yang sihat tanpa perlu mekap tebal, sudah terserlah kecantikan diri.


Kandungan HADZRA WHITE

Vitamin C : Menyumbang kepada peningkatan pertahanan tubuh, malah diperlukan bagi pengeluaran kolagen iaitu struktur utama protin yang ditemui dalam tisu penghubung. Meningkatkan keupayaan tubuh untuk memperbaiki luka dengan lebih pantas.

Glutathione : Terkenal sebagai Master Antioxidant yang berfungsi menyingkirkan toksin dari dalam badan, mampu menyekat enzime tirosinase, sekaligus menyekat penghasilan melanin kulit/pigmen kemerah-merahan. Hasilnya, kulit yang putih akan terhasil.

Grape Seed Extract : Zat anti kanser kerana memiliki 20 kali ganda vitamin C dan 50 kali ganda vitamin E. Mampu mengunci kelembapan dan memperkuat fungsi lapisan kulit luar, meningkatkan sirkulasi darah dan memberi nutrisi pada kulit dari dalam dan luar kulit.

Olive Leaf : Mengandungi Polifenol sangat tinggi yang membantu pencerahan tona kulit serta menghilangkan tanda penuaan dengan efektif, kaya antioksidan, anti bakterial, anti kanser, mempercepat pembakaran lemak, merangsang penghasilan glutatione dalam badan secara semulajadi dan kesan pencerahan adalah lebih cepat.

Astaxanthin : Meningkatkan kualiti kulit, menghalang kerosakan akibat sinaran matahari UV daripada berlaku, tetapi sebenarnya boleh membantu menterbalikkan tanda-tanda penuaan dari luar.


Bagaimana HADZRA WHITE Dapat Membantu Anda Dalam Sehari


- 1 hari untuk rasa kulit lembab dan tidak berminyak.
- 2 hari untuk mula jerawat kecut.
- 7 hari kulit semakin glowing dan putih berseri.
- 14 hari, tangan, leher, badan dan kaki lebih cerah.
- 28 hari, lahir kulit seperti bayi seluruh badan, muka, tangan dan badan akan lebih putih kemerah-merahan.
original dan kekal.

Proses Rawatan Dari Dalam Kulit

- 5 kali kuasa Detox (aktifkan penyerapan nutrien maksimum).
- 5 kali pengawalan masalah kulit berminyak/kusam dan kembalikan saiz normal liang pori 10 kali kuasa mengawal pertumbuhan jerawat (jerawat halus dan batu).
- 10 kali kuasa mengatasi masalah tona kulit tidak sekata/sunburn.
- 10 kali kuasa mengatasi masalah jeragat/pigmentasi/parut jerawat.
- 15 kali kuasa pencerahan (kulit lembab, kemerahan, flawless dan glowing).


Cara Makan HADZRA WHITE

Makan 2 biji sehari (selama 5 hari) pagi dan malam. Lepas 5 hari makan sebiji sehari sahaja (pagi) sebaiknya sewaktu perut kosong. Sebotol ada 35 biji dan tahan 30 hari.

TIPS : Amalkan minum 2-3 liter air sehari untuk dapatkan kesan yang paling maksimum.

Pantang larang : Umur boleh ambil adalah 15 tahun ke atas. Tiada pantang larang cuma banyakkan minum air 3-4 liter sehari. Elakkan kafien, susu dan kurangkan gula.

Ibu mengandung TIDAK DIBENARKAN. Menyusu digalakkan, malah baik untuk kulit ibu dan bayi.

Pesakit kanser dilarang ambil. Pesakit buah pinggang, kencing manis dan sakit jantung yang tidak kritikal boleh ambil. Jarakkan pengambilan selama 20 minit sekiranya diambil dengan ubatan/suplimen yang lain.


Anda boleh ikuti maklumat terkini HADZRA WHITE di laman sosial instagram dan fanpage di bawah:



AMARAN : Produk ini adalah persediaan suplimen tambahan untuk memutih dan ianya tidak berbahaya untuk semua lapisan umur tetapi dilarang ambil bersama yang mengamalkan pul perancang, IUD ataupun suntikan mencegah kehamilan. Ambil selepas 2 jam dibenarkan.


HADZRA WHITE Selamat Digunakan Dan Berkesan!


Tersangatlah rugi jika anda tidak mencuba sekarang.

Idamkan kulit glowing dan putih pinkish?

HADZRA WHITE ialah produk putihkan kulit yang anda cari selama ini.

- Bertindak memutihkan kulit seluruh badan secara rata.
- Melembabkan kulit (mengatasi masalah kulit kering).
- Membantu menghilangkan masalah jerawat.

Diformulasi dengan kandungan yang selamat digunakan dan tiada bahan merbahaya.

Berminat untuk order atau agen/stokis/dropship, sila hubungi:
019 679 6257 / 017 380 8767



54 comments:

  1. PRODUK KESIHATAN YG BAGUS BERKESAN M XDA GEJALA SAMPINGAN PASTI MENDAPAT SAMBUTAN...INSYA ALLAH.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang bagus dan menarik ni kak PI.. jadi permintaan ramai.. :)

      Delete
    2. Sy dah bayar utk beli produk hadzra, tp smpai skrg x smpai. Agen tu bg th yg hq blom post lg brg tu kat dia. Dah nak masuk 3 minggu sy buat pembayaran

      Delete
  2. Replies
    1. Harga ikut botol RM120.00.. boleh call no diatas utk order Anies.. :)

      Delete
  3. satu produk yg menarik baca daripada kelebihannya.. :D salam hujung minggu en.khir

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang menarik Ikhwan.. boleh cuba utk menyerlahkan kehenseman juga.. :)

      Delete
  4. asalam KK terbaik..teruskan usaha promosi ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam cikgu etuza.. In shaa Allah.. perkara yg baik pasti akan disebarkan.. :)

      Delete
  5. nice sharing KK
    first time dengar jenama ni

    ReplyDelete
  6. Menggunakan bahan semulajadi yang memang diyakini banyak memberikan manfaat kepada kesihatan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu.. bahan2 semulajadi mmg bagus kan.. :)

      Delete
  7. first time dengar..bahan semulajadi memang bagus

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bahan semulajadi mmg baik dan berkesan kan Nad.. bolehlah try ni.. :)

      Delete
  8. Salam singgah sini KK....first time dengar nama produk ni...tapi macam menarik jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang menarik Diana.. bolehlah order cuba nnti.. :)

      Delete
  9. Replies
    1. waalaikummussalam... t kasih singgah Ija... :)

      Delete
  10. nasib baik sahaja lelaki..kalau saya perempuan memang saya beli

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je beli tuan Hanafi... lelaki pun boleh je nak pinkish... :)

      Delete
  11. Siapa tak nak cantik?
    Boleh cuba juga ni...demi kulit yang putih mulus, glowing dan pipi pinkish...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba.. orderlah cepat... kulit mulus dan gebu... :)

      Delete
  12. Sorry, lambat singgah sini. Semenjak tak boleh nak mengomen via HP...aktiviti BW slow siket :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasalah kan... ok je, no problemo... :)

      Delete
  13. lepas ni putih mulus la kulit khir khalid.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jomlah Pha Is... kita sama2 kulit putih mulus... :)

      Delete
  14. Wah ada produk pemutih baru ni... macam best jer... boleh lah cuba try lepas ni...memandangkan produk sah dan menepati piawaian...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh Bunda... boleh juga buat anak2 Bunda ni... :)

      Delete
  15. Replies
    1. Mmg hebat Zumal... cubalah hubungi klu nak jadi stokis sekali Zumal... :)

      Delete
  16. ish x boleh jadi ni..produk ni betul2 menggoda...nak carilah satu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg mengguda JM... mmg JM kena beli ni. Tak payah cari.. order je terus... :)

      Delete
  17. dah mcm2 produk kecantikan di pasaran ... klu blh semua nak beli ... huhuhuuu

    ReplyDelete
  18. nampak berkesan....ramai la wanita2 malaysai yang cantik skrg ni

    ReplyDelete
  19. Btlka packaging baru Hadzra white brtukar ke Hadzra Candy

    ReplyDelete
  20. Berani money back guarantee x jika xde perubahan

    ReplyDelete
  21. Why oder dah masuk 1 minggu still x dpat msg dlam wasup pun x blas.what happen

    ReplyDelete
  22. Why oder dah masuk 1 minggu still x dpat msg dlam wasup pun x blas.what happen

    ReplyDelete
  23. Why oder dah masuk 1 minggu still x dpat msg dlam wasup pun x blas.what happen

    ReplyDelete
  24. Why oder dah masuk 1 minggu still x dpat msg dlam wasup pun x blas.what happen

    ReplyDelete
  25. Tipu oder pas buat bayaran x mau jawap fon.

    ReplyDelete
  26. produk baru, tak pernah dengar lagi nih..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.