Jus Harmoni Untuk Tenaga Dan Kesihatan Sepanjang Masa

Bila umur mencecah 40an, terasa sedikit perubahan pada tenaga badan ini. Walaupun bukan perubahan serius tetapi sedikit sebanyak mengganggu tumpuan dalam urusan seharian antara masa kerjaya dan juga keluarga. Badan terasa cepat lesu, malah sering terlena tanpa mengira masa. Pernah jadi bahan anak-anak yang sempat snap gambar saya terlena waktu bersama mereka di rumah.

Jus Harmoni, 18 herba tradisional dan moden,

Masalah Badan Lesu Dan Terlena Tanpa Mengira Waktu


Masalah terlena nampak simple tetapi bayangkan kalau ia berlaku waktu memandu. Memang amat berbahaya dan pernah terjadi semasa perjalanan jauh dan juga ketika terperangkap dalam traffic jem. Memang masalah bila badan rasa lesu, namun kehidupan dan tanggungjawab sebagai bapa, suami dan kerjaya perlu diteruskan.

Setelah menceritakan masalah ini kepada rakan-rakan, saya diperkenalkan dengan Jus Harmoni. Paling menarik ialah cara penggunaannya yang amat sesuai dengan keadaan saya yang sibuk. Amat mudah bagi mereka yang ‘on the move’ dan travel  serta tiada masa atau sering terlupa mengambil suplimen. Ia sangat mudah digunakan. Hanya dengan 2 atau 3 semburan di bawah lidah bagi mempercepatkan penyerapan nutrisi ke dalam badan sebanyak 2 atau 3 hari sekali sebelum makan.

Jus Harmoni dengan double stem cell, 18 herba 100% asli,

Keberkesanan Dan Khasiat Jus Harmoni Untuk Kesihatan


Jus Harmoni mengandungi 18 jenis herba tradisional dan moden. Gabungan herba tersebut ialah delima, kurma, habatussauda, tongkat ali, pegaga, marin kolagen, manjakani, kacip fatimah, serapat, kunyit, prune, madu, buah tin, halba, African mango, vitamin C, Vitamin A, B5, B3 dan Peuraria Mirifica yang bertindak sebagai penstabil hormon.

Keberkesanan Jus Harmoni mengikut faktor umur dan metabolisme individu. Mengikut testimoni pengguna 20 tahun, Jus Harmoni membantu mengatasi masalah jerawat dan peredaran darah haid dalam 14 hari penggunaan. Bagi yang berumur 30 tahun pula, beliau melihat hasil positif dalam tempoh sebulan dengan pengambilan 1 botol.

Jus Harmoni juga membantu mengatasi masalah jeragat yang sukar ditangani termasuk masalah kulit seperti jerawat, bekas jerawat, senggugut, masalah peredaran darah haid termasuk masalah-masalah dalaman yang lain. Jus Harmoni merawat badan dari dalam dengan berkesan.

Jus Harmoni dengan double stem cell, 18 herba 100% asli,

Bagi saya walaupun berusia 40, masalah badan lesu dan mudah terlena mula berkurangan dan terkawal selepas 2 minggu penggunaan. Kepada yang mengenali pasti tahu saya sangat aktif, mungkin metabolisme remaja masih ada dalam diri ini. Apa pun, Jus Harmoni memang memberi kesan positif tambahan terhadap tenaga, mental dan fizikal saya.

Kandungan bahan-bahan herba Jus Harmoni adalah 100% asli tanpa bahan kimia. Ia juga dijamin berkesan dan tidak perlu disambung pengambilannya jika masalah dapat diatasi. Ia sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 20 tahun ke atas, juga wanita yang sedang mengandung. Harga sebotol Jus Harmoni (30ml) ialah RM140.00, namun bagi 300 pembeli terawal akan dijual dengan harga RM80.00 sebotol termasuk kos penghantaran di Semenanjung, Sabah dan Sarawak.

Jus Harmoni dengan double stem cell, 18 herba 100% asli,

Review Jus Harmoni Buat Rakan Blogger


Istimewa kepada rakan blogger, terdapat 5 botol Jus Harmoni yang boleh diberikan untuk setiap seorang secara percuma. Anda hanya perlu menanggung kos pengeposan sahaja.. Keutamaan adalah kepada anda yang berhasrat mencuba dan review pengalaman anda sendiri menggunakannya di blog nanti. Sila nyatakan minat di ruang komen dan saya akan menghubungi anda selanjutnya.

Sebarang pertanyaan atau info lanjut, anda boleh hubungi atau layari laman web di bawah;

Jus Harmoni
Beauty Fame and Health Enterprise
No. 1, Jalan Kent 3 off 1,
Jalan Semarak, 54200, Kuala Lumpur.
Tel: 017 371 3010
Website: www.bfamme.com

6 comments:

  1. saya berminat juga...cuma kos penghantaran tu siapa pulak yang tangguang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu sarawak saya tak pasti tuan.. takpe, nanti sy check :)

      Delete
  2. Macam berminat je... LeYa nak try pada otomen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orait LeYa.. saya savekn 2 botol tu.. nnti apa2 sy beritau :)

      Delete
  3. Replies
    1. Orait, apa2 sy savekn sebotol tu nanti.. kos penghantaran tak mahallah.. nnti sy confirm balik ea :)

      Delete

Powered by Blogger.