LANAFIRA – Butik Fesyen Muslimah Online

Heboh sekarang sana-sini bercerita tentang laman web fesyen muslimah LANAFIRA. Puan mem pun antara yang teruja bila dapat memilih pelbagai busana secara online dengan mudah. Laman web yang mesra pengguna, mobile friendly, malah menerima online bank transfer untuk setiap pembelian tanpa perlu kad kredit. Saya pun jadi seronok bagi pandangan sambil teman puan mem survey macam-macam fesyen muslimah bersama-sama.

Lanafira - Mellisa long dress,

Butik Online Fesyen Muslimah LANAFIRA


Sejujurnya saya sendiri pun tertarik dengan fesyen muslimah di laman web LANAFIRA ini. Antara pelbagai busana yang ada, saya amat tertarik sekali dengan design fesyen busana Mellisa long dress. Sweet!... sangat bersesuaian dengan trending muslimah masa kini. 

Mellisa long dress ni nampak sopan tetapi 'modern look' dan sesuai untuk apa jua majlis rasmi, bekerjaya atau busana setiap hari untuk pelbagai urusan. Pendek kata, memang sesuai untuk semua ‘occasion’. Bila melihat dari segi kualiti kain dan design baju dengan harga yang ditawarkan memang sangat berpatutan berbanding fesyen muslimah yang kebiasaannya terdapat di pasaran. 


Busana Fesyen Muslimah Mellisa Long Dress


Design busana Mellisa long dress ni nampak simple dengan kelas tersendiri, malah menyerlahkan keanggunan pemakainya. Mellisa long dress adalah fesyen muslimah pilihan saya yang sangat sesuai buat puan mem, juga sesuai untuk semua peringkat umur wanita. Semua tona warna sangat lembut dan mudah untuk dipadankan dengan apa jua warna serta gaya tudung. 

Mellisa long dress didatangkan dengan 6 warna iaitu Cream, Soft Pink, Dusty Pink, Mint Green, Brown dan Black. Material kain pula diperbuat daripada Moss Crepe yang selesa dipakai, tak panas dan tak nipis. Malah ia turut direka mesra wudhuk dan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak. Terdapat saiz lengkap S, M, L, dan XL setiap satu dengan harga RM140.00 sahaja dengan free postage.

Lanafira - Mellisa long dress,
Lanafira - Mellisa long dress,
Lanafira - Mellisa long dress,
Lanafira - Mellisa long dress,
Lanafira - Mellisa long dress,
Lanafira - Mellisa long dress,

Justeru, anda boleh meninjau pelbagai lagi fesyen muslimah pilihan masa kini di laman web LANAFIRA. Ukuran saiz baju juga turut disediakan bagi memudahkan pilihan saiz yang bertepatan kepada pelanggan untuk membuat tempahan. Jom layari pelbagai lagi pilihan menarik fesyen muslimah LANAFIRA di laman web dan media sosial di bawah;

Ig: www.instagram/lanafiraofficial

11 comments:

Powered by Blogger.