Peluang Kerjaya Bersama Resorts World Genting

Adakah anda sedang mencari peluang pekerjaan atau platform yang lebih baik untuk kerjaya jangka panjang yang bersesuaian? Kini anda boleh mencuba nasib dengan kelayakan yang ada untuk maju bersama Resorts World Genting melalui peluang kerjaya yang ditawarkan sempena Hotel Career Day di Grand Millennium Hotel pada 13 April 2017.

Grand Millennium Hotel, KL,

Resorts World Genting dalam usaha menjadi peneraju pusat peranginan berintegrasi utama di dunia, kini sedang mencari individu berkelayakan untuk mengisi peluang kerjaya dalam sektor perhotelan antaranya pengurusan, pemasaran, operasi untuk keperluan taman tema, hotel, restoran dan hiburan. Ia juga merupakan peluang terbaik bagi mereka yang berpengalaman seperti pengurus restoran, chef, sommelier, barista dan mixologis untuk melakar kerjaya ke peringkat yang lebih tinggi bersama pasukan Resorts World Genting.

Kesemua peluang kerjaya ini juga akan mengisi keperluan sumber tenaga baharu outlet F&B Resorts World Genting di Kompleks Sky Avenue yang bakal dilancarkan merangkumi 20th Century Fox World Theme Park (outdoor), Indoor Theme Park baharu dan Genting Highland Premium Outlet.

Grand Millennium Hotel, KL,

Hotel Career Day turut menampilkan Sommelier Kevin Lee, Chef kulinari John Pathmanaban, Mixologist Pranill Saam, Barista dari Cafes Richard Emmanuel dan Pembantu pengurus Outlet Supri Jinal, merupakan ‘masters’ yang menjawab segala persoalan dalam bidang F&B.

Terdapat juga pembentangan tentang keistimewaan dan kelebihan bidang F&B perhotelan kepada yang hadir dalam segmen ‘face to face interaction with the expert’. Turut diadakan ‘Business Chat Segmen’ bersama F&B dan HR personnel berjaya bagi mendapatkan penerangan lebih lanjut tentang kerjaya di Resorts World Genting.


Justeru, untuk info lanjut Hotel Career Day atau kerjaya bersama Resorts World Genting kepada yang berminat, sila layari www.rwgenting.com.

5 comments:

 1. Bagi yg sedang mncari pekerjaan eloklh direbut peluang ini

  ReplyDelete
 2. boleh rebut peluang ni bagi yang encari kerja

  ReplyDelete
 3. Peluang pekerjaan ada di mana2...asalkan ada minat dan rajin berusaha. In shaa Allah

  ReplyDelete
 4. kalau rs dah lama tanam anggur tu boleh laa cuba amik peluang ni ;-)

  ReplyDelete

Powered by Blogger.