Turunkan Berat Badan Dan Kempiskan Perut Dengan Apple Fiber Plus

Rakan-rakan yang mengenali di media sosial pasti tahu betapa bersungguhnya saya sejak beberapa minggu yang lalu untuk turunkan berat badan dan kempiskan perut agar... sentiasa tampil segak… chewah. Itulah antara inisiatif yang dilakukan agar sentiasa dapat mengekalkan gaya hidup sihat untuk berat badan dan BMI yang bersesuaian, ‘maintain fit’ serta sentiasa cergas.

Antara amalan sejak beberapa tahun lalu ialah bersenam setiap kali selepas hantar anak-anak ke sekolah. Saya akan cuba pastikan agar ada waktu untuk berjogging seketika di kawasan kejiranan. Kalau tak berkesempatan sebelah pagi, saya akan ambil masa disebelah petang atau beriadah bersama keluarga pada kelapangan hujung minggu.

Apple Fiber Plus

Tips 'Fitness' Kurus Dan Perut Kempis


Sungguh pun begitu, perkara yang paling penting untuk kita sentiasa amalkan adalah minum air kosong setiap hari. Rajin-rajinkanlah diri untuk minum air kosong menggantikan air bergas dan bergula selalu. Gula adalah kalori yang boleh menjadi lemak tepu. Bila selalu mengambil air kosong, badan kita akan hanya ada korbohidrat gula semulajadi sebagai tenaga badan.

Kita juga akan rasa cepat lapar bila kurang air kosong. Minum air kosong agar kita tak terlebih makan dan cepat kenyang. Bila badan hanya mempunyai kabohidrat semulajadi melalui pengambilan air kosong, lemak berlebihan akan dibakar menjadi tenaga dan membantu menguruskan badan.

Antara inisiatif lain yang saya lakukan terutamanya di bahagian lengan dan perut adalah dengan menyapu Lotion Apple setiap kali sebelum tidur. Ia membantu membakar lemak berlebihan dan lemak yang membuatkan perut buncit. Rasa losyen nyaman panas-panas sejuk bila disapu ini juga membantu memberikan tidur yang berkualiti dan selesa.

Lotion Apple, Apple Fiber Plus,

Turunkan Berat Badan Dan Kempiskan Perut Dengan Selamat


Apple Fiber Plus juga amat membantu dalam mencapai misi ‘fitness’ yang saya sasarkan. Ia adalah booster bakar lemak dan kempiskan perut buncit berbentuk kapsul sebagai suplimen herba. Makan sebiji kapsul setiap kali sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur waktu malam. Namun bagi yang ada gastrik adalah disarankan agar sarapan terlebih dahulu.

Melalui pemakanan yang dijaga, pengambilan air kosong mencukupi, menyapu losyen sebelum tidur dan pengambilan kapsul dengan konsisten, saya berjaya turunkan berat badan sebanyak 1kg dalam tempoh 15 hari. Itu pun disebabkan saya dah kurus, tetapi paling mengujakan ialah bila saya berjaya kempskan perut dalam waktu yang sama. Kini tiada lagi masalah perut buncit.

Apple Fiber Plus,

Anda pun bagus amalkan dan mencuba Apple Fiber Plus ini. Ia mempunyai sijil Halal dan berdaftar dibawah Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL131115023T). Maka, tiada keraguan untuk pengambilan sebagai suplimen dalam merealisasikan impian turunkan berat badan dan kempiskan perut.

Amalan di atas berkesan buat saya dan pastinya berkesan kepada anda juga. Justeru, untuk info lanjut turunkan berat badan dan kempiskan perut dengan Apple Fiber Plus, boleh anda perolehi dengan melayari www.applefiberplus.com.

7 comments:

  1. Alhamdulillah...nak naikkan berat badan sangat mudah bagi sesetengah orang...ada juga yang susah nak naikkan berat badan,rezeki tu..tapi nak turunkan berat badan hingga tahap BMI yang ideal banyak cabarannya...sabar..bersungguh-sungguh..insyaAllah boleh.

    ReplyDelete
  2. Macam tertarik je nak suh en.suami try..

    ReplyDelete
  3. Menarik produk ni, boleh recommend kepada member yg tengah gigih nak slim..

    ReplyDelete
  4. yang penting tiada lagi perut buncit..hehehehe

    ReplyDelete
  5. Boleh la pakai kebaya raya tahun ni..:)

    ReplyDelete
  6. nampaknya tahun ni en khir boleh pakai sampin di luar baju melayu laa gamaknya yekkk ;-) heheh gegurau

    ReplyDelete
  7. Wah, semakin kempis lah perut brother KK ye?

    ReplyDelete

Powered by Blogger.