Bufet Ramadan STREAT THAI Memang Sedap Dan Berbaloi

Pasti anda ingat perkongsian sebelum ini tentang restoran Streat Thai – Authentic Thai Street Eats yang menghidangkan sajian citarasa 'original street Thai' di Jaya One, Petaling Jaya. Sempena Ramadan ini, restoran Streat Thai juga bakal menyediakan pelbagai pilihan istimewa bufet berbuka puasa menu citarasa tradisional Thai bermula 27 Mei sehingga 24 Jun 2017 buat semua pengunjung.

Ramadan Buffet Streat Thai,

Ramadan Buffet STREAT THAI – Authentic Thai Streat Eat


Petang Rabu lepas, saya dan puan mem sekali lagi berpeluang berkunjung ke restoran Streat Thai sempena ‘Food Preview Ramadan Buffet’ yang diadakan. Kali ini kunjungan kami bertambah istimewa kerana terdapat lebih banyak hidangan yang merupakan 'preview' sajian buffet berbuka puasa sempena Ramadan nanti.

Bertambah selera bila dapat menikmati hidangan dalam suasana meriah bersama rakan-rakan dan pengunjung-pengunjung lain yang secara tidak langsung membangkitkan aura suasana berbuka puasa. Antara hidangan pilihan tentang masakan Thai adalah tom yam. Saya memang penggemar tom yam dan tak dapat menahan selera bila melihat tom yam yang dihidangkan... yum yum... marvellous!

Ramadan Buffet Streat Thai,

Terdapat 60 sajian bufet Ramadan yang bakal dihidangkan sempena Ramadan ini. Bermula dari pembuka selera berserta pelbagai sajian utama hinggalah pencuci mulut, semuanya sedap-sedap dan sememangnya sajian resepi 100% tradisional Thai. Tidak ketinggalan merakam beberapa gambar sajian yang dihidangkan buat tatapan rakan pembaca yang dihormati.

Ramadan Buffet Streat Thai,
Ramadan Buffet Streat Thai,
Ramadan Buffet Streat Thai,
Ramadan Buffet Streat Thai,
Ramadan Buffet Streat Thai,
Ramadan Buffet Streat Thai,
Ramadan Buffet Streat Thai,
Ramadan Buffet Streat Thai,
Ramadan Buffet Streat Thai,

Pakej Bufet Ramadan Streat Thai, Jaya One, PJ


Bufet Ramadan Streat Thai memang pilihan terbaik berbuka puasa dan pakej harga pun sangat berbaloi. Pakej Bufet Ramadan Streat Thai bermula RM49.00 seorang (dewasa) dan RM19.00 seorang (kanak-kanak antara 6 hingga 12 tahun). Terdapat juga harga istimewa bermula RM39.00 seorang (dewasa) kepada pelanggan yang membuat tempahan 7 hari lebih awal.

Berbuka puasa dengan hidangan 'original street Thai' dalam suasana 'open air' yang selesa dan meriah pastinya menjadi satu pengalaman yang menarik untuk dikongsi bersama seisi keluarga atau rakan dan kenalan. Apa lagi, tempahlah cepat-cepat... lagi awal lagi bagus untuk mengelakkan 'table' penuh. Bakal menjadi 'spot' pilihan terbaik berbuka puasa menjelang Ramadan.  

Ramadan Buffet Streat Thai,

Bufet Ramadan Streat Thai bakal menjadi pilihan ramai berbuka puasa terutamanya kepada pengemar-penggemar masakan Thai. Justeru, jom ramadan ini berkunjung berbuka puasa di Streat Thai. Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh hubungi info atau layari laman web dan facebook Streat Thai yang tertera di bawah. Selamat berbuka puasa di bulan Ramadan Al Mubarak.

Ramadan Buffet Streat Thai
Streat Thai – Authentic Thai Streat Eats
100 G, 001, The School (Jaya One)
No 72A, Jalan Universiti, Petaling Jaya,
46200, Selangor
Tel: 03 7496 1297/012 907 3581



6 comments:

  1. Bila sebut je masakan Thai....automatik tomyam menu wajibnya..resipi asli..kegemaran PC sekeluarga tomyam tu..Ramadhan dah makin dekat...bila banyak bufet ramadhan ditawarkan..makan banyak pilihan boleh dibuat sesuai dengan bajet yang ada..

    ReplyDelete
  2. masakan Thai memang terbaik tuan...

    kelazatannya boleh terasa hingga ke rumah..

    ReplyDelete
  3. Awal-awal dah testing ke KK haha

    ReplyDelete
  4. Lama tak makan makanan thai tengok makan kK tayang nak kecur air liur ni.. Menarik2 menu nya

    ReplyDelete
  5. Makanan thai ni memang sedap2 belaka...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.