IJM Land Meraikan Riuh Raya 2017 Bersama Selebriti Popular

IJM Land bakal meraikan Syawal dengan kemeriahan ‘Riuh Raya 2017’ pada 15 Julai ini bertempat di perkarangan IJM Land Seremban 2 Sales Gallery. Merupakan acara rumah terbuka sempena meraikan Hari Raya Aidilfitri dengan persembahan ramah mesra selebriti popular tanah air Akim & the Majistret dan Stacy, istimewa untuk semua pengunjung.

Riuh Raya 2017, IJM Land Seremban 2 Sales Gallery,

Riuh Raya 2017 Di IJM Land Seremban 2 Sales Gallery


Bagi komuniti Seremban 2 dan sekitarnya, inilah peluang untuk bersama-sama meraikan permuafakatan bersama. Riuh Raya 2017 akan bermula jam 3.00 hingga 6.00 petang, menyediakan pengunjung dengan juadah seperti ketupat dan rendang serta pelbagai hidangan istimewa Aidilfitri. 

Menambah lagi kemeriahan Riuh Raya 2017 pastinya persembahan ‘live’ oleh selebriti popular, Akim & the Majistret dan Stacy buat semua pengunjung. Acara juga turut diceriakan oleh Adam OA dan Zulin sebagai “celebrity emcees for the day”. Pastinya satu acara meriah dengan keceriaan dan semangat kejiranan bersama komuniti Seremban 2.

Selain itu, terdapat photo booth untuk semua dan berpeluang memenangi hadiah melalui aktiviti “Spin the Wheel”. Kanak-kanak yang berkunjung pula bakal menerima token Duit Raya dari IJM Land.

Riuh Raya 2017, IJM Land Seremban 2 Sales Gallery,

Jom berkunjung meriahkan Riuh Raya 2017


Justeru, marilah beramai-ramai kita berkunjung memeriahkan lagi Riuh Raya 2017 pada 15 Julai ini di IJM Land Seremban 2 Sales Gallery. Info lanjut Riuh Raya 2017 boleh hubungi IJM Land Seremban 2 Sales Office di 1 800 222 456.

       

7 comments:

 1. Wah menarik acaranya tu tmbah meriah suasana raya

  ReplyDelete
 2. Dapat jumpa artis dalam masa sama meraikan aidilfitri juga ni.. :)

  ReplyDelete
 3. Sudah terasa kemeriahannya..

  ReplyDelete
 4. alhamdulillah semakin terasa kemeriahan raya

  ReplyDelete
 5. Tapi tulahh ramadhan semakin hampir meninggalkan kita .

  ReplyDelete

Powered by Blogger.