Rahsia Kulit Muka Sihat Dengan Semburan De Figues Herlysa Vegan

Pasti ramai diantara kita mahukan kulit muka yang sihat, sentiasa segar dan bermaya, malah 'maintain' keremajaannya. Kini dengan De Figues 'face mist', impian tersebut bukan lagi angan-angan. Merupakan produk jenama Herlysa Vegan terbaru keluaran VNI Scientfic Sdn Bhd berasaskan ekstrak buah Tin yang pertama di Malaysia dan Asia. 

Herlysa Vegan, De Figues,

Produk 'Face Mist' De Figues Herlysa Vegan

Memang tidak dinafikan, sebagai individu yang bergiat dalam segmen pembangunan sosial dan berblog, memang kita perlu jaga penampilan terutamanya bila berjumpa dengan ramai orang. Kesegaran ekspresi muka sebenarnya membantu meyakinkan banyak pihak dan melancarkan kerja. 

Mujur ada rakan yang memperkenalkan saya dengan Produk terbaru De Figues, Herlysa Vegan ini. Kita hanya perlu sembur di muka pada bila-bila masa yang dirasakan perlu. Pertama kali cuba dah terpikat sebab ia wangi, malah semburannya membantu memberi kesegaran dan keyakinan diri.

De Figues selamat digunakan dan satu-satunya produk 'face mist' daripada ekstrak buah Tin yang diadun bersama bahan-bahan organik seperti vitamin E, Aloe Vera, Witch Hazel dan Ficus Carica. Paling penting, ia bebas dari bahan kimia terlarang seperti Sulfates, Paraben, Propylene glycol.

Herlysa Vegan, De Figues,

Kulit Muka Sihat Dengan De Figues Herlysa Vegan... Itulah Rahsianya.

Khasiat semburan De Figues Herlysa Vegan memastikan kulit muka sihat, sentiasa kekal hidrat dan segar. Formulasinya yang kaya dengan nutrian membantu mempercepatkan proses pencerahan tona kulit dan menjadi anti radikal bebas yang melambatkan proses penuaan.

Malah dengan isi kandungan 30ml, ia mudah dibawa, selamat dan sesuai digunakan bila-bila masa sahaja. Harganya pun berpatutan dan mampu dimiliki serendah RM40.00 sebotol.

Produk De Figues Herlysa Vegan boleh didapati secara online. Ia merupakan produk keluaran syarikat usahawan MARA Negeri Sembilan di Senawang. Justeru, Bagi yang berhasrat menjana pendapatan secara online, info lanjut juga boleh diperolehi di laman web yang saya sertakan.  

Info lanjut atau belian secara online di sini> www.herlysa.com.   

10 comments:

  1. Ekstrak buah Tin...PC rasa ini pertama kali dengar menggunakan ekstrak buah tin pada produk....lazimnya habatussauda..delima..kurma..alhamdulillah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu PC.. ini yg pertama di malaysia dan juga asia :)

      Delete
  2. Harga mampu milik , biasa mesti 80 ke atas .. huhu okeyla dengan harga gini ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ah kan.. lagipun bnyk kali juga boleh guna. mmg berkesan dan berbaloi :)

      Delete
  3. Menarik ni..
    Muka jadi segar sentiasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg segar.. klu rasa letih, spray je mmg segar kembali. mmg recommended. :)

      Delete
  4. wah, ada ekstrak buah tin, menarik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg menarik.. bau pun wangi dan segar bila lepas spray :)

      Delete
  5. de figues produk herlysa vegan memang bagus kerana kandunganya dari ekstrak buah tin. Kalau makan buah tin yang asal di tanah arab memang sedap dan gebu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pernah lama dulu makan buah tin ni. Tp mmg bagus khasiatnya kan.. senang bila buat produk mcm ni :)

      Delete

Powered by Blogger.