TRAVELOKA Official Online Travel Partner Sukan SEA 2017 (KL2017)

Kehangatan Sukan SEA 2017 sedang membara dan boleh dikatakan kebanyakkan orang kini seronok bercerita tentang sukan. Ramai juga dikalangan kita yang mula merancang perjalanan dan percutian semata-mata untuk terlibat menyaksikan secara langsung perlawanan sukan yang diminati.

Tapi tahukah anda bahawa Traveloka merupakan Official Online Travel Partner dan salah satu penaja rasmi Sukan SEA 2017 (KL2017)? Justeru, ada beberapa perkara menarik perlu anda ketahui tentang Traveloka sempena KL2017 yang sedang berlangsung ini.

Traveloka Official Online Travel Partner Sukan SEA 2017, KL2017,

Traveloka merupakan laman web yang menyediakan perkhidmatan tempahan tiket penerbangan dan hotel secara online. Merupakan jenama yang dipercayai dan menjadi pilihan ramai untuk urusan travel dan percutian. Info lanjut Traveloka boleh dilayari di https://www.traveloka.com/en-my/.

Traveloka sebagai antara penaja rasmi KL2017 juga menganjurkan perbagai peraduan yang menarik buat orang ramai. Anda boleh berkunjung ke booth Traveloka di Bukit Jalil dan menyertai peraduan-peraduan yang dianjurkan. Terdapat pelbagai hadiah-hadiah istimewa yang keseluruhannya bernilai RM200,000 sedia menanti anda untuk dimenangi.

Bukan itu sahaja, Traveloka turut menyediakan livestream page yang memudahkan anda untuk mengikuti perkembangan terkini KL2017. Selain menonton, anda juga berpeluang menyertai peraduan menarik yang disediakan di livestream KL2017. 

Jom layari Traveloka Livestream Page di www.travelokakl2017.com.my.

Hello Malaysia, Traveloka Official Online Travel Partner Sukan SEA 2017, KL2017,

Selain itu, ada promosi Hello Malaysia! yang menawarkan diskaun sehingga 40% untuk tempahan hotel dan tiket penerbangan. Peluang terbaik ke Kuala Lumpur menyaksikan KL2017 atau menikmati keindahan alam dan kotaraya di tempat-tempat lain. Tempahan boleh dibuat sehingga 31 Ogos 2017 di www.traveloka.com/en-my/promotion/hello-malaysia.

Traveloka Official Online Travel Partner Sukan SEA 2017, sememangnya pilihan terbaik dengan pelbagai tawaran istimewa serta peluang menarik sempena memeriahkan lagi KL2017.

12 comments:

  1. selalu tgk2 je site traveloka ni. belum penah try lg nk guna...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas ni dah boleh riki2lah tu sbb bnyk peluang2 menarik utk hotel dan flight klu nak travel Anies :)

      Delete
  2. mmg traveloka best..murah dan senang nak apply

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ah betul tu El. Try la join contest.. untung menang boleh lg jimat nk travel hehe :)

      Delete
  3. Usaha dan kerjasama yang mantap..memudahkan dan menjimatkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu PC.. ada rejeki menang contest lagi tambah berbaloi :)

      Delete
  4. Okay... ni memang part Cik LeYa ni... Kitorang memang sekarang booking melalui Traveloka je.. Murah, Mudah, Dan Berbaloi.

    ReplyDelete
  5. Menonton acara sukan SEA di website TRAVELOKA Official Online yang menyediakan pautan Facebook Live. Ramai penonton memeriahkan sukan bersejarah ini di Stadium Bukit Jalil. BANGKIT BERSAMA.

    ReplyDelete
  6. menarik sgt. mama baru je usha traveloka semalam.. best

    ReplyDelete
  7. Nak kena join contest ni nanti. mana tau ada rezeki kan.

    ReplyDelete
  8. baru je tulis pasal nih.. hehehe

    ReplyDelete
  9. aku memang penggemar tegar Traveloka! hehe

    ReplyDelete

Powered by Blogger.