iPro Ampang - Pakar Repair iPhone Dan Smartphone Face To Face

Bagi pengguna yang pernah mengalami iPhone atau smartphone problem, pasti tahu bukan mudah nak cari kedai repair yang dipercayai. Begitu juga saya apabila phone problem sebelum ini. Sejak itu saya mula mencari info kedai repair phone sebagai rujukan. iPro Ampang - iDevice Repair Specialist merupakan pusat pakar repair terbaik saya sarankan bagi sekitar Ampang dan Kuala Lumpur.


iPro Ampang - idevice repair specialist, Ampang, #iproampang,

iPro Ampang – Pakar Repair iPhone Dan Smartphone


Baru-baru ini saya ada gathering dengan rakan-rakan lama di Ampang Jaya. Antara topik perbualan termasuklah tentang pelbagai gadget dan berkongsi isu permasalah berkaitan iphone dan smartphone. Memandangkan saya pernah menetap beberapa tahun di Ampang, maka tergerak meninjau kedai repair smartphone terbaik di kawasan sekitar untuk pengetahuan semua.

iPro Ampang – iDevice and Smartphone Repair Specialist adalah pusat repair iphone dan smartphone pilihan terbaik. Menawarkan perkhidmatan secara ‘face to face’ dengan harga murah dalam masa yang pantas. Ia terjamin kerana kita boleh melihat sendiri proses membaikpulih dilakukan oleh technician berpengalaman dan mesra pelanggan. Malah, bagi masalah yang biasa berlaku pada iPhone dan smartphone, ia boleh dibaikpulih dalam masa 30 minit sahaja.

iPro Ampang - idevice repair specialist, Ampang, #iproampang,
iPro Ampang - idevice repair specialist, ampang, #iproampang,
iPro Ampang - idevice repair specialist, ampang, #iproampang,

Antara masalah kebiasaan adalah iPhone, iPad, Smartphone dan gadget tidak boleh dihidupkan atau ‘hang’, Home atau Power button tidak berfungsi, LCD atau touchscreen tidak berfungsi atau tiada paparan, iPhone restart berulangkali, Skrin retak atau pecah, bateri kembung atau charging problem, termasuk masalah motherboard dan pelbagai lagi.

iPro Ampang juga turut menyediakan pemeriksaan kerosakan secara percuma untuk idevice dan android. Maka tiada paksaan dan terpulang kepada kita untuk melakukan baikpulih atau tidak selepas masalah dikenalpasti dan diperjelaskan sebaiknya. Personalise service secara 'face to face' ini sentiasa menjadi tunjang perkhidmatan kepada setiap pelanggan.  

iPro Ampang - idevice repair specialist, ampang, #iproampang,

iPro Ampang - Warranty Dan Alat Ganti 100% Original


iPro Ampang hanya menawarkan alat ganti original berserta warranty antara 90 hingga 180 hari. Ia juga tempoh warranty yang panjang jika dibandingkan dengan kebanyakkan kedai repair phone yang lain. Tambahan lagi, dengan tenaga pakar technician dan peralatan baikpulih yang lengkap, boleh dikatakan ia pusat repair 'one stop centre' yang cukup memudahkan.

Tambahan lagi, turut disediakan tempat menunggu dengan ruang dalaman yang selesa untuk semua pengunjung. Selain itu, lokasi iPro Ampang yang diantara M City dan Taman Tasik Ampang amat mudah diakses sama ada dari MRR2 atau pun Jalan Ampng. Aplikasi Google Maps dan Waze 'iPro Ampang' akan terus membawa kita ke sini.

Terdapat pelbagai testimoni yang diakui ramai berpuashati dengan perkhidmatan iPro Ampang termasuk harga repair yang lebih murah berbanding kedai-kedai repair lain, servis repair yang cepat dan mesra pelanggan. Testimoni pelanggan dari masa ke semasa boleh dilayari di facebook page iPro Ampang yang saya sediakan di akhir artikel ini.

iPro Ampang - idevice repair specialist, ampang, #iproampang,
iPro Ampang - idevice repair specialist, ampang, #iproampang,

Justeru, sekiranya ada sebarang masalah dengan iPhone, Smartphone atau gadget, iPro Ampang merupakan pilihan terbaik saya sarankan. Anda juga boleh berinteraksi melalui Facebook page dan Instagram iPro Ampang untuk sebarang pertanyaan berkaitan masalah iPhone dan smartphone yang anda hadapi. Saya sertakan info dibawah untuk rujukan lanjut.

iPro Ampang - iDevice Repair Specialist

8A, Persiaran Ampang, Desa Pahlawan,
Ampang, 55000, Kuala Lumpur.
Tel: 014 500 0085

Waktu operasi:
Isnin - Ahad: 10:00 pagi - 10:00 malam.
Jumaat: 4:00 petang - 10:00 malam.

Instagram: @ipro_ampang 
Website: www.iproampang.my 

5 comments:

  1. Good info..klu kt jb sy biasa nampak ihospital.. pelik nama tu.. rupanya untuk repair iphone jugak..

    ReplyDelete
  2. bgs ada service mcm ni br laa pelanggan percaya n yakin

    ReplyDelete
  3. service mcm ni lah penguna duk cari..terbaik

    ReplyDelete
  4. siap ada warranty lg... bgs sgt tu... bukan senang nak cari specialist dlm sesuatu bdg ni...

    ReplyDelete
  5. ada dengar juga pasal ipro ampang ni. banyak review yang power pasal tempat ni

    ReplyDelete

Powered by Blogger.